Een blij kind, vol gezonde energie

 

Is jouw kind snel buiten adem tijdens het spelen of sporten?
Voelt jouw zoon of dochter zich onzeker?
Wil je liever geen dingen verbieden, maar wel gezonder eten? 

 

Overgewicht bij kinderen. Wanneer jouw kind kampt met overgewicht wil je daar natuurlijk het liefste wat aan doen.  Ieder kind verdient een gezonde toekomst met een fit lichaam! Maar hoe? In ieder geval zonder dieet en het gebruik van woorden zoals afvallen en lijnen.

Ik help kinderen naar hun gezonde gewicht te groeien.  Ik leer ze op een leuke en speelse wijze om gezond te eten en te bewegen, met als doel dat het zelfvertrouwen groeit. Want ik vind dat alle kinderen een onbezorgde jeugd verdienen, waarbij ze lekker kunnen genieten en spelen, zonder zichzelf onzeker te voelen.

Ik ga samen met jou en jouw kind aan de slag om stap voor stap veranderingen in de leefstijl aan te passen. Stapjes die bij jullie passen. Op het gebied van voeding én beweging.

Het zijn vaak de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.

Aanbod_kind_spelen_tekst

Voel je weer fit en vol energie

 

Ik geloof niet in diëten, omdat dit suggereert naar iets tijdelijks . Ik geloof in de implementatie van een geleidelijk passend eet- en bewegingspatroon waar jij je helemaal goed bij voelt. Jij bent immers degene die het moet gaan doen. En dat kan jij!

Ik sta voor een eetpatroon met lekkere, gezonde recepten. Goede koolhydraten voor energie en gezonde vetten en eiwitten voor herstel. Gezonde voeding die jij lekker vindt en je prettig bij voelt. Niet apart koken voor jezelf, maar gewoon lekker eten met het hele gezin.

Daarom werk ik met de Fit & Slank methode. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Wij kiezen voor een complete aanpak met focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’ Wij zorgen ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield.

 

“Eet jij altijd gezond?”

“Snoep jij nooit? 

 

Deze vragen hoor ik vaak, mijn antwoord is: natuurlijk wel. Ik ben van mening dat als de basis voor 80% goed is we een heel eind komen. Nu hoor ik je al denken: dat is nog niet zo eenvoudig. En dat is nou precies waar ik je bij kan helpen. We weten namelijk allemaal dat we gezond moeten eten en met regelmaat moeten bewegen. Ik ga jou handvatten bieden én zorgen dat je dit volhoudt. Ik zorg dat jij niet terugvalt in je oude gewoonten. Deze keer ga je voor een langdurig resultaat. 

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) heb jij de zekerheid dat ik je op een verantwoorde manier begeleid bij het afvallen en dat ik mij regelmatig laat bijscholen op het gebied van voeding en gezondheid.

Fit Mama Programma:

 

Wil jij fit blijven tijdens je zwangerschap of weer sterk worden na jouw bevalling dan is het Fit Mama Programma iets voor jou.  

Tijdens het Fit Mama Programma ga je onder deskundige begeleiding 12 weken aan de slag voor een fitte, energieke zwangerschap en helpen we je na je bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s. De training heeft aandacht voor core, bekkenbodem, balans, kracht en cardio oefeningen en ademhalingstechnieken. 

Natuurlijk geven we je ook advies op gebied van voeding;

Tijdens de zwangerschap:

Je zou denken dat je meer moet gaan eten nu je uit twee personen bestaat of dat zo is verschilt per persoon. Je hebt in ieder geval wel iets meer energie nodig dan normaal om een compleet mini mensje te maken. Daarnaast heb je wat extra energie nodig omdat je eigen lichaam harder aan te werken is en steeds zwaarder wordt. Maar eten voor twee hoeft niet dan kom je namelijk teveel aan.

Na de zwangerschap:

Hou er rekening mee dat je lichaam na de bevalling moet herstellen en ontzwangeren, geef jezelf daar de tijd voor. Jouw lijf heeft een topprestatie geleverd en is niet meteen weer de oude. Je kunt naast wat overtollige kilo’s ook nog last hebben van allerlei klachten zoals vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, futloosheid.

Door middel van jouw eetpatroon aan te passen krijg je én meer energie en voel jij je weer lekker in eigen lijf.

Bezoek voor meer informatie de site van Fit Mama Programma