Even voorstellen

Ik ben Wencke Kersten, getrouwd, mama van 2 stoere mannen. Ik drink niet veel koffie, maar mijn dag beginnen zonder koffie kan echt niet. Reizen, daar ben ik dol op. Bella Italia heeft mijn hart gestolen, ook mede door haar lekkere keuken, cappuccino en wijn 😉 Tot rust kom ik door een heerlijke wandeling in de natuur en het lezen van een mooi boek. Ik trek graag mijn hardloopschoenen aan of pak de MTB voor een ritje in het bos. Geregeld heb ik 2 verschillende sokken aan en ik ben A-technisch.

Ik heb een spastische darm, ik wist mij geen raad. Maar nu ben ik er eigenlijk wel blij mee want daarmee is ook mijn passie voor voeding begonnen en daardoor gedraagt mijn darm zich ook een heel stuk minder spastisch en mijn humeur is er trouwens ook een heel stuk van opgeklaard.

Met internet heb ik een haat-liefdeverhouding. Het is natuurlijk heel praktisch maar vaak wanneer je een zoekopdracht invult krijg je meteen zoveel hits dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien herken je het wel, je zoekt op internet naar ‘afvallen’ of ‘gewicht aankomen’ en je krijgt het volgende te zien: in 10 stappen naar een gezond gewicht, beste dieet voor gewichtsverlies, de 8 gouden regels, dikker worden doe je zo, snel afvallen in 1 week zonder jojo-effect, paleo en ga zo maar door. Heel fijn, maar je hebt helemaal geen zin om dit allemaal door te lezen en je haakt na het zoveelste stuk gelezen te hebben af.

Je bent op zoek naar iemand die naar je verhaal luistert. Die samen met jou doelen stelt en uitvindt waar je je prettig bij voelt. Met kleine stapjes veranderingen in het dagelijkse leven brengen. Want kleine stappen leiden tot grootste resultaten. Ik wil diegene wel zijn. Ik hoor graag jouw verhaal en klikt het, dan gaan we samen aan de slag.

Wil je het avontuur met mij aangaan? Ontdek hier de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.

Lieve groet,


naam_wencke_kersten